top of page

Freelance vertaler Engels

Ben jij op zoek naar een vertaler die je (technische) documenten, handleidingen of applicaties van het Nederlands naar het Engels kan vertalen? Een vertaler die native Engels spreekt? Een vertaler die je teksten volledig in het Engels herschrijft, zodat ze natuurlijker klinken?

een pen

Creatieve vertalingen

een blok

Gegarandeerde kwaliteit

twee blokken

Gratis
proefvertaling

mensen die iets bouwn
Product

Vertaal je teksten met een freelance vertaler, zodat je vertalingen van hogere kwaliteit krijgt.

Het is belangrijk om creatief te zijn bij het vertalen van sommige documenten en applicaties, niet alleen om ze te vertalen. Dit proces wordt transcreatie genoemd. Bij transcreatie gaat gaat het erom de teksten beter leesbaar te maken in de andere taal, ervoor te zorgen dat bepaalde boodschappen net zo krachtig overkomen en de teksten te lokaliseren voor je doelgroep(en).

Je kunt er zeker van zijn dat iemand met kennis van zaken je teksten vertaalt naar de hoogst mogelijke kwaliteit, aangezien ik veel tijd besteed aan het onderzoeken van je producten, diensten en/of documenten.

 

En door met een freelance vertaler te werken in plaats van met een bureau, kan je de tussenpersoon uitschakelen, wat je een hoop gedoe bij de communicatie bespaart en er uiteindelijk toe leidt dat je vertalingen sneller en met een hogere kwaliteit worden gedaan.
 

Ik ben gespecialiseerd in IT, maar ook voor andere sectoren kan ik kwalitatief hoogwaardige vertalingen verzorgen. Of je bestandsformaat nu Word, Excel, PDF of een ander type is, ik kan het voor je vertalen.

"Haas is a very thorough and dedicated worker who listens very well to instructions and always delivers the highest quality for SEO translations. He returns work quickly and to a high standard. I am very happy with his work and we will definitely be using him in the future!"

Catherine Candia, Jara Trading

"He has translated our website, and he did a very good job! I hardly had any feedback on the translations, they were spot on. He gave pro active feedback (regarding SEO for example), and worked very fast. I would definitely work with him again!"

Willem Jan Rutgers, Cloud86

"Working with Haas has been a pleasure. He is always quick to respond, asks insightful questions and cares about the quality of his work. We look forward to our next collaboration."

—Robbin van Schagen,
TYPE Translations

Wat mijn klanten zeggen

"Intelligent and friendly, punctual and initiative-taking. Definitely recommend him."

—Reshad Bashir, Site.eu

"We're very happy with Haas as our Dutch to English translator and subtitler. He is easy to work with, does research about our projects, and makes sure his work is of high quality."

Alice Malinsky, WordLights

Wordt binnenkort toegevoegd.

Wil je een gratis proefvertaling aanvragen of een gratis introductiegesprek inplannen?

Vertaaldiensten voor
jouw bedrijf

tabbladen bekijken

Transcreatie, niet alleen vertaling

Vertalen is simpelweg je tekst in een andere taal veranderen, maar dat is niet goed genoeg. Transcreatie is vaak zoveel beter dan vertalen, omdat er veel meer processen bij betrokken zijn.

grafieken

Opmaak van documenten

Wil je een Word-, Excel- of andersoortig document vertalen met behoud van dezelfde opmaak? Ik kan dat voor je doen, zodat je niet bezig hoeft te houden met het corrigeren van de opmaak.

robot met tabbladen

Geen tussenpersoon betrokken

Als je niet met een bureau werkt, zul je merken dat alles eenvoudiger is. Je hoeft de tussenpersoon niet te e-mailen, wachten tot de vertaler antwoordt en vervolgens tot de tussenpersoon jou antwoordt.

eindstreep

Gegarandeerde kwaliteit

Ontvang een gratis vertaling van 200 woorden van je documenten voordat we overeenkomen om samen te werken. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je vertalingen van uitstekende kwaliteit krijgt.

frame voor foto
selfie

Hallo! Ik ben Haas Alkhafaji - freelance vertaler Engels

Ik ben een professionele vertaler die Nederlands naar Engels vertaalt met 3 jaar ervaring. Ik heb tot 2016 in Nederland gewoond, voordat ik naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde. Hierdoor spreek ik Engels op moedertaalniveau.

Een groot voordeel van het werken met mij i.p.v. met een vertaalbureau is dat er geen tussenpersoon is, dus al je wensen kunnen beter worden besproken, wat leidt tot een fijne samenwerking en een vertaling van hogere kwaliteit. Daarnaast krijg je ook een scherpe prijs!

Wil je een gratis proefvertaling aanvragen of een gratis introductiegesprek inplannen?

mensen die iets bouwn
bottom of page