top of page

Freelance vertaler Engels voor je website

Ben jij op zoek naar een vertaler die je volledige website/webshop van het Nederlands naar het Engels kan vertalen? Een vertaler die native Engels spreekt? Een vertaler die je teksten volledig in het Engels herschrijft, zodat ze natuurlijker en krachtiger klinken, waarmee je meer klanten kunt werven?

een pen

Creatieve vertalingen

een blok

SEO onderzoek en optimalisatie

twee blokken

Gratis
proefvertaling

mensen die iets bouwn
Product

Vertaal je website met een freelance vertaler Engels. Verhoog je online verkoop.

Het is belangrijk om creatief te zijn bij het vertalen van sommige teksten van je website, niet alleen om ze te vertalen. Dit proces wordt transcreatie genoemd. Bij transcreatie gaat het erom de teksten beter leesbaar te maken in de andere taal, ervoor te zorgen dat bepaalde boodschappen net zo krachtig overkomen en de teksten te lokaliseren voor je doelgroep(en). Ik probeer ook kansen te zien om je teksten te verbeteren op manieren die je kunnen helpen je klantenwerving te maximaliseren.
 

Je kunt er zeker van zijn dat iemand met kennis van zaken je teksten vertaalt naar de hoogst mogelijke kwaliteit, aangezien ik veel tijd besteed aan het onderzoeken van je producten/diensten.

Als jouw website niet in het Engels beschikbaar is, loop jij veel potentiële klanten mis. Stel je voor dat je een website bezoekt die alleen in het Frans beschikbaar is, maar je spreekt eigenlijk geen Frans. Wat zal je dan waarschijnlijk doen? Je zal de website meteen verlaten, zonder iets te kopen. En dat is precies wat veel niet-Nederlandstalige bezoekers zullen doen als jouw website niet in het Engels beschikbaar is.

Daarom is een goede vertaling op moedertaalniveau belangrijk voor je website. Je hele website kan ik vertalen in ongeveer 1 of 2 maanden (zoals ik al voor andere bedrijven heb gedaan). Ook kan ik je teksten optimaliseren voor SEO, zodat je nog meer klanten kunt werven.

"Haas is a very thorough and dedicated worker who listens very well to instructions and always delivers the highest quality for SEO translations. He returns work quickly and to a high standard. I am very happy with his work and we will definitely be using him in the future!"

Catherine Candia, Jara Trading

"He has translated our website, and he did a very good job! I hardly had any feedback on the translations, they were spot on. He gave pro active feedback (regarding SEO for example), and worked very fast. I would definitely work with him again!"

Willem Jan Rutgers, Cloud86

"Working with Haas has been a pleasure. He is always quick to respond, asks insightful questions and cares about the quality of his work. We look forward to our next collaboration."

—Robbin van Schagen,
TYPE Translations

Wat mijn klanten zeggen

"Intelligent and friendly, punctual and initiative-taking. Definitely recommend him."

—Reshad Bashir, Site.eu

"We're very happy with Haas as our Dutch to English translator and subtitler. He is easy to work with, does research about our projects, and makes sure his work is of high quality."

Alice Malinsky, WordLights

Wordt binnenkort toegevoegd.

Wil je een gratis proefvertaling aanvragen of een gratis introductiegesprek inplannen?

Vertaaldiensten voor
jouw bedrijf

tabbladen bekijken

Lokalisatie, niet alleen vertaling

Vertalen is simpelweg je tekst in een andere taal veranderen, maar dat is niet goed genoeg. Lokalisatie houdt in dat je de taal gebruikt die cultureel het meest geschikt is voor je bezoekers, wat ik altijd doe.

grafieken

Een alles-in-één oplossing

Vertaal alles. Van je productnamen, tot blogs, tot marketingmateriaal, enz. Ik kan je ook helpen de vertalingen direct binnen je website platform te implementeren, zoals WordPress.

robot met tabbladen

Haal meer klanten binnen met SEO

Met SEO kun je meer websitebezoekers krijgen. Daarom kan ik keyword onderzoek doen en de keywords toevoegen aan je teksten. Ik kan ook NLP gebruiken, een moderne SEO-techniek.

eindstreep

Gegarandeerde kwaliteit

Ontvang een gratis vertaling van 200 woorden van je website voordat we overeenkomen om samen te werken. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je vertalingen van uitstekende kwaliteit krijgt.

frame voor foto
selfie

Hallo! Ik ben Haas Alkhafaji - freelance vertaler Engels

Ik ben een professionele vertaler die Nederlands naar Engels vertaalt met 3 jaar ervaring. Ik heb tot 2016 in Nederland gewoond, voordat ik naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde. Hierdoor spreek ik Engels op moedertaalniveau.

Een groot voordeel van het werken met mij i.p.v. met een vertaalbureau is dat er geen tussenpersoon is, dus al je wensen kunnen beter worden besproken, wat leidt tot een fijne samenwerking en een vertaling van hogere kwaliteit. Daarnaast krijg je ook een scherpe prijs!

Wil je een gratis proefvertaling aanvragen of een gratis introductiegesprek inplannen?

mensen die iets bouwn
Contact
bottom of page